Candidatura d'Unitat Popular

Palau-solità i Plegamans

Suspenem l'activitat política institucional

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Palau-solità i Plegamans vol fer pública la més ferma repulsa als fets que estan succeint al nostre país els darrers dies, practicant-se judicis i detencions polítiques i violant-se els drets fonamentals, cosa que mostra una clara voluntat de reprimir les llibertats individuals i col·lectives del nostre poble.

Davant d'aquests fets, i de l'estat d'excepció a les que que s'han sotmès les institucions catalanes, hem sol·licitat a l'equip de govern del nostre municipi la suspensió de l'activitat política institucional fins que no estiguin restablertes les garanties democràtiques bàsiques que permetin l'exercici normal de les funcions dels càrrecs electes, per a poder mostrar un ferm rebuig als fets succeïts, i així també mostrar de manera inequívoca el ferm suport a les institucions catalanes i a la democràcia que ahir l'equip de govern va expressar mitjançant un comunicat.

Sent conseqüents amb la nostra sol·licitud, i independentment de la decisió que finalment l'equip de govern prengui al respecte, l'Assemblea Local de la CUP ha decidit suspendre l'activitat política institucional del Grup Municipal CUP-CAV-PA i centrar tota la seva activitat al carrer.

Aprofitem per animar a tota la ciutadania a participar a l'encartellada general que diverses forces polítiques i moviments socials del poble convoquem per a aquest diumenge dia 24, que començarà a les 11h a la Plaça de l'Ajuntament.

L'Assemblea Local de la CUP ha decidit suspendre l'activitat política institucional del Grup Municipal CUP-CAV-PA i centrar tota la seva activitat al carrer.