Candidatura d'Unitat Popular

Palau-solità i Plegamans

11 de setembre de 2016

Aquest 11 de setembre, des de l'Assemblea Local de la CUP hem decidit, tal com hem vingut fent els darrers anys, no participar de l'acte institucional que es celebra pel matí i que organitza l'ajuntament. Nosaltres entenem la Diada com una jornada reivindicativa per assolir la independència del nostre país, no com una jornada folklòrica on es celebra una simple jornada festiva. No volem compartir una jornada reivindicativa amb qui dia rere dia fa tot el possible per a que el poble català continuï sense poder exercir la llibertat que li correspon com a poble.

Així doncs, sortirem al carrer per reivindicar els eixos principals que ens han de dur a assolir la independència:

- La conquesta de la plena sobirania del poble treballador català en tots els seus sentits, per construir uns Països Catalans plenament lliures, feministes i socialistes.

- La reivindicació de la desobediència com a única arma vàlida per possibilitar un canvi en l’actual marc legal i jurídic. Cal que la pràctica i la legitimació de la desobediència sigui l’estratègia central de tot procés independentista.

- La denúncia dels intents d’allargar, canalitzar dins la legalitat vigent i, finalment, domesticar les demandes populars de sobirania i canvis en profunditat que el poble català reclama.

Us animem a sortir al carrer i participar a les manifestacions i actes organitzats aquests dies.

 

Assemblea Local de la CUP de Palau-solità i Plegamans